Bemutatkozik a Perfect Answer

Sziasztok! Ezzel az első poszttal indul útnak a Perfect Answer üzleti blogja. Mostantól rendszeresen fogunk szakmai bejegyzésekkel jelentkezni: megosztjuk a véleményünket, elsősorban a belső ellenőrzéssel, a vállalati átvilágítással és az üzleti tanácsadással kapcsolatban. Ezek azok a tevékenységek, amelyekben társaságunk tapasztalt szakértői a legjobbak.

Az elmúlt időszakban számtalan ügyféllel dolgoztunk már, piaci tapasztalatainknak köszönhetően pedig sokféle vállalati, üzleti és pénzügyi problémát sikerült azonosítani és megoldani.

Senkinek sem könnyű az üzlet, a vállalatok és a pénz világában a tájékozódás. Legyen szó multinacionális vállalatokról, vagy kkv-ról, ipari szereplőkről, akár kezdő startupokról – nincs olyan vállalkozás, amelynek ne lenne szüksége a professzionális szakemberek támogatására a mindennapi működés során.

A Perfect Answer képes a vállalatok teljes belső ellenőrzési tevékenységének ellátására vagy éppen külső félként való támogatására, kezdve a kockázat alapú tervezéstől a vizsgálat végrehajtásán át a megállapítások, jelentések elkészítéséig, egészen az utóvizsgálatok, nyomon követés elvégzéséig. A Perfect Answer az ügyfelek számára nem csak komplex internal audit szolgáltatást nyújt, hanem egyes folyamatok ellenőrzésével is megbízható. A társaság szakértői igény esetén a vállalatok olyan kritikus területeinek ellenőrzési feladataira is megbízást vállalnak, mint például a beszerzés-, kintlévőségkezelés-, készletgazdálkodás-, projekt-, vagy éppen az IT auditok elvégzése.

A Perfect Answer ügyfelei komplex vállalati átvilágítását is meg tudja valósítani, amelyek segítségével nagymértékben átláthatóbbá válik a cég működése. Láthatóvá válnak azok a területek, ahol szükséges a változtatás és beavatkozás a sikeresebb és optimálisabb üzletvitel és üzletmenet érdekében.

A társaság tanácsadói ugyancsak támogatást nyújtanak a cégtulajdonosoknak és menedzsmentnek a szervezet hatékony és optimális működtetéséhez.

Üzleti szakértőként a fenti három témacsoportban fogunk híreket, eseményeket feldolgozni, elmondjuk szakmai álláspontunkat és szót ejtünk mindenről, amely azokat a cégeket érintik, akik segítségre, szakmai támogatásra nyitottak a vállalati pénzügyek terén – látjuk, hogy sokan vannak.

Arra törekszünk, hogy a lehető legérthetőbb módon megismertessük az audit, a vállalati átvilágítás és az üzleti tanácsadás céljait és szerepét a különböző vállalkozások életében. Fontos, hogy nem csak a nagy gazdasági társaságokról van szó, hiszen nem a „méret” az egyetlen rendezőelv az üzletben. Azoknak írunk, akik szeretnék megérteni, hogy mitől és hogyan lehet hatékonyabb az üzlet, illetve a Perfect Answer szakértői hogyan tudják ezt elősegíteni.  Szó esik arról is, hogy kinek, és miért is van szüksége ezekre a szolgáltatásokra, illetve ami talán ennél fontosabb, hogy mikor.

Szeretnél megismerni bennünket? Belső ellenőrzésre, vállalati átvilágításra vagy üzleti tanácsadásra van szükséged? Keress meg bennünket!