Vállalatátvilágítás a cégek helyzetének pontos megismeréséért

A Perfect Answer kifinomult szakmai módszertanának segítségével képes megvalósítani vállalatok teljes körű és komplex átvilágítását, amelynek segítségével nagymértékben átláthatóbbá válik a vállalat működése.
A vállalatátvilágítás keretében segítünk azonosítani a kritikus folyamatokat és azok esetleges hiányosságait, melyek optimalizálását hatékonyan megtervezzük és végrehajtjuk, így jelentős erőforrás- és költségmegtakarítás érhető el.
Nem csak akkor szükséges az átvilágítás, ha a menedzsment egy általános, átfogó képet szeretne kapni társaságáról. Többek között a cégek jogi és pénzügyi átvilágítása elengedhetetlen a vásárló számára a társaság adás-vétele előtt, hiszen csak ezáltal kaphat pontos képet a problémákról. Sőt, számtalan további ok miatt kerülhet még sor cégátvilágításra. Ilyen lehet az akvizíció, a hitelfelvétel, továbbá a szervezeti átalakulás, vagy akár pályázati feltételek teljesítésének vizsgálata.

Az átvilágítás eredménye egy összegző elemzés, amely komplexen bemutatja az társaságot érintő észrevételeket. Azonban nem csak a felmerülő problémák azonosításában tudunk hatékony segítséget nyújtani.  A Perfect Answer az üzleti tanácsadás keretében a felmerült problémák megoldásában is támogatást biztosít.

Keresse meg tanácsadóinkat, kérjen ingyenes konzultációt!