A belső ellenőrzésről és az üzleti tanácsadásról
a médiában

A Perfect Answer egyik célja már a kezdetektől, hogy széles körben bemutassa: miért játszik egyre nagyobb szerepet a professzionális belső ellenőrzés, vagy üzleti tanácsadás a vállalatok életében. Honlapunkon összegyűjtöttük az eddigi rádiós és online médiamegjelenéseket, hogy azok még szélesebb körben legyenek elérhetőek.

 

Bemutatkozott a Perfect Answer a 90.9 Jazzy Rádióban

Foga András a “Helló Business! – avagy, hogy csinálná Richard Branson?” című üzleti magazinban adott interjút. A Perfect Answer tulajdonosa első médiaszereplésében nem csak a belső ellenőrzésről és az üzleti tanácsadásról beszélt a hallgatóknak, szóba kerültek egyéb érdekes témák is.

Ha lemaradt, kattintson és hallgassa meg az interjút!

 

Interjú a HR Globe Magazinban

Foga András, a Perfect Answer tulajdonosa az online HR Globe Magazin Portré rovatában megjelent interjúban többek között arról beszél, miszerint a cégvezetők és a tulajdonosok egyre inkább felismerik, hogy a belső ellenőrzéssel költségeket lehet megtakarítani, eredményesebbé lehet tenni a cég működését, kontrollfunkciókat lehet kialakítani és az esetleges csalások kockázata is minimalizálható.

Kattintson és olvassa az interjút!