Üzleti tanácsadás – megoldások a hatékony és sikeres vállalati irányításért

A Perfect Answer olyan szolgáltatásokkal segíti a cégek tulajdonosait, vezetőit és a menedzsmentet, amelyek nélkülözhetetlenek egy modern vállalat hatékony és optimális működtetéséhez. A professzionális üzleti tanácsadási szolgáltatás keretén belül a tanácsadó társaság a szükséges és alapvető döntések előkészítésében és meghozatalában támogatja ügyfeleit. Olyan végterméket gyárt vagy konkrét megoldást nyújt az ügyfeleinknek, amellyel azok hosszú távon tudják biztosítani az eredményes piaci szereplésüket

Hogyan tudja egy vállalat vezetése egy fontos döntéshozatal előtt átlátni a megoldási alternatívákat?  Egyáltalán honnan kaphat segítséget a menedzsment a döntéshozatalhoz? Hogyan lehet növelni a működési hatékonyságot? Miként épül fel egy sikeres stratégia és hogyan lehet azt eredményesen végrehajtani? Honnan kaphat segítséget a vezetés egy adott végtermék elkészítésében?  Csak pár kérdés, amellyel az üzleti élet szereplői nap, mint nap szembesülnek.

A Perfect Answer szakmai blogján eddig több poszt jelent meg az internal audit témaköreivel kapcsolatban. Nem véletlenül, hiszen a belső ellenőrzés a társaság tevékenységének az egyik legfontosabb pillére. A belső ellenőrzés eszközrendszere lehetőséget ad arra, hogy feltárjuk azokat a réseket, ahol a pénz elszivárog, illetve ahol javítani kell az erőforrásokat kedvezőtlenül használó, pazarló folyamatokat. Az internal audit hozzájárul, illetve biztosítja egy társaság üzleti céljainak az elérését, a pénzügyi hatékonyság biztosítása mellett.

De mi az , amiben a Perfect Answer ügyfelei még segítségre számítathatnak?

Hatékony megoldásokat az üzleti tanácsadás területein

A társaság a piac számtalan szereplőjének problémáit és kihívásait ismerte meg az elmúlt időszakban, így képessé vált arra, hogy hatékony megoldásokat kínáljon az üzleti tanácsadás különböző területein is. Különböző méretű (a KKV-tól kezdve, egészen a multinacionális cégekig), vagy szektorhoz, iparághoz tartozó vállalatnak segített már különböző szolgáltatásaival. Ahogyan a belső ellenőrzés esetében, a Perfect Answer az üzleti tanácsadás esetében is különös hangsúlyt fektet az egyedi és innovatív megoldásokra.

Széleskörű üzleti tanácsadás szolgáltatások

Merre tovább? Mi legyen a stratégia? Ki fogja elkészíteni az adott szabályzatot vagy felépíteni a szükséges folyamatot? Jellemzően ezeket a kérdések teszik fel azok a vállaltvezetők, akik a következő lépésben üzleti tanácsadásért fordulnak.

A Perfect Answer többek között olyan „klasszikus” üzleti kérdésekben nyújt szakszerű támogatást ügyfeleinek, mint a folyamatoptimalizálás és a folyamatmenedzsment, a működési hatékonyság növelése, vagy éppen a vállalatátszervezés támogatása.

A piaci tapasztalatok alapján a társaság szolgáltatásai között hangsúlyosabbá vált a kockázatfelmérés és a kockázatelemzés, ahogyan a projektmenedzsment, illetve a változáskezelés és változásmenedzsment is.

Különösen az elmúlt időszakban a Perfect Answer tanácsadói munkája során egyre nagyobb szerepet kap a komplex HR tanácsadás, illetve a GDPR tervezés és annak megvalósítása is.

Ezen szolgáltatások célja, hogy az ügyfél képes legyen az olyan hatékony szervezet kiépítésben és folyamatok megtervezésében, amelyeknek köszönhetően következetesen ki tudja használni az előtte kínálkozó növekedési lehetőségeket a piacon.

Egyedi megbízások

Vannak olyan egyedi megbízások is, amikor a Perfect Answer tanácsadói egy konkrét folyamatot, szabályzatot segítenek korrigálni, kijavítani vagy adott esetben kialakítani az ügyfél számára. Ilyen többek között: a beszerzés, a leltározás, a könyvelés, és az iratkezelés kialakítása, vagy éppen a kontrolling kialakítása.

A Perfect Answer végső soron egy végterméket gyárt vagy éppen konkrét megoldást nyújt az ügyfeleinek azt követően, hogy minden részletre kiterjedően és alaposan megértette azok céljait és motivációit.

A munka mindig az ügyfél megismerésével kezdődik és vállalat piaci helyzetének feltérképezésével, pozíciójának értékelésével folytatódik. Ezek ismerete fényében kerülnek meghatározásra a közép- és hosszú távú célok, illetve az azok eléréséhez szükséges tennivalók.

Tanácsot, segítséget kérne cégének hatékony és optimális működtetéséhez? A Perfect Answer felkészült tanácsadói csapata széleskörű gyakorlati tudás birtokában nyújt professzionális üzleti tanácsadási szolgáltatásokat meglévő és jövőbeli ügyfelei számára. Keressen bennünket, hogy megismerhessük vállalkozását és segítséget nyújthassunk üzleti tanácsadás szolgáltatásinkkal!